OVERNATNING

Trailteknik 2017-10-01T01:48:17+00:00

Kombiner tekniktræning med overnatning i Silkeborg skovene

Hvis du booker en overnatning i vores udlejningshus på udiskoven.nu bor du i første række til skovene i Silkeborg. Og du kan kombinere opholdet med f.eks. trailtekniktræning, MTB-instruktion eller en guidet tur i løbesko.
Vi bor kun 2 km fra MTB-sporet Danmarks Tag, og er du mere til løbesko, starter sporene i enden af haven.

Huset har 6 sengepladser og har fuldt udstyret køkken og bad. I tillæg er der 3 cykelophæng indendørs, så cykler kan komme ind i varmen om natten.

Book her

Du booker overnatning, teknikinstruktion eller guidede ture via formularen herunder. Hvis du gerne vil have instruktion uden overnatning kan vi også finde ud af det.

Trailteknik

90-120 minutter instruktion i trailløb. Vi tager udgangspunkt i dit nuværende niveau og bygger ovenpå med fodisæt, kropsholdning, flow-teknik, bakketeknik m.m.
Vi løber direkte fra døren og ned til sporene.
Pris: 1 – 6 personer 595 kr

Adventuretræning

3-4 timers læringsadventurerace hvor holdet er i fokus. Bliv bedre til at kommunikere, udnytte hinandens stærke sider eller vælge de vejvalg som passer bedst til jeres hold. Måske har I kørt i mange år og vil gerne træne noget specifikt eller I kan være nye adventureracere som gerne vil have 5 tips til at løfte niveauet.
Pris: 1-6 personer 1495 kr

MTB-teknik

2-3 timers instruktion i MTB-kørsel. Vi samarbejder med dygtige lokalkendte instruktører fra Gl Rye MTB, som kan tilpasse niveauet til jer, og samtidig tage jer med rundt på de bedste steder på sporet.
Pris: 1-6 personer 795 kr

Orienteringstræning

Bliv bedre til at forstå et kort, uanset korttype. Uanset om I er orienteringsløbere, adventureracere eller vandrere, så er kortet en vigtig hjælper på tur. Vi laver baner som passer til jeres niveau, uanset om I er nybegyndere eller landsholdsløbere. Og sørger for grundig instruktion forud for turen.
Pris: 1-6 personer 595 kr

Guidede ture

Himmelbjerget og Slåensø er oplagte steder at besøge som aktiv turist, men på vores guidede ture sørger vi for, at I kommer de steder man ikke lige selv finder i første hug. Vi aftaler hvor krævende turen skal være og hvor lang tid vi skal være ude, og så sørger vi for at komponere den helt rette tur. Uanset om den skal være børnevenlig eller “Ud af komfortzonen”-agtig for den rutinerede trailløber.
Pris:
1-6 personer 195 kr pr time

Selvguidede ture

Vi kender området særdeles godt, og har GPS-spor og kort med ruter, som passer til løb, vandring, MTB, landevejscykel og kano/kajak.
Pris: kort og ruter følger altid gratis med i opholdet.

 


Udiskoven.nu – airbnb

Ønsker i morgenmad kan det købes til opholdet. Vil I have mest mulig fokus på træning og ønsker I derfor den helt store madpakke (med frokost og aftensmad) kan det også lade sig gøre. Udfyld formularen herunder og hør om mulighederne.

 

Ved skoven nær Himmelbjerget

 

Ry, Danmark

Vandreture, løb, MTB eller ren afslapning er hovedattraktionerne her i skovene ved Himmelbjerget. I bor i jeres eget lille hyggelige hus med brændeovn, dejlig stue, værelse, køkken og badeværelse….


Forespørg på ophold med træning


Oversigt over udvalgte aktivitetsmuligheder i området

Henrik Leth Jørgensen

Er uddannet Diplomtræner i Orienteringsløb. Har været træner på alle niveauer indenfor Dansk Orienterings Forbund

Underviser på Dansk Orienterings Forbunds trænerkurser

Har afviklet TrailCamp siden 2014

Undervist i bl.a. løb og orienteringsløb på Himmelbjergegnens Natur og Idrætsefterskole gennem 6 år

Kontakt mig