Hva’ så?

Hva’ så?

Hvad er det næste mål?

Et spørgsmål jeg har fået en del gange de seneste måneder. Jeg har for det meste mumlet noget med “mhmmm, tjaaaa, jeg er jo tilmeldt lidt forskellige løb…!”
Så ikke noget klart defineret mål, men en lille liste over ting jeg gerne vil deltage i.

Og efterhånden som dagene går vokser listen over løb der er på 2014-listen.

Men hvad er målet så? Det kræver en længere forklaring, og den sidder jeg og forsøger at formulere på skrift. Så indtil jeg er færdig med de skriverier, må du nøjes med en liste over ting jeg skal lave i det kommende år.

Og i virkeligheden er det nok også lidt det der er målet i 2014, at løbe en masse forskelligt. Og gerne en masse nyt.
Hvor 2013 gik rigtig meget op i ét løb. Meget træning og mange tanker gik på Hærvejsløbet. Og konkurrencerne i foråret blev næsten alle brugt som en del af forberedelserne på Hærvejsløbet. Det var en lang proces at komme hen til juni, og der var både op og nedture mentalt. Så i et forsøg på at holde mig mentalt på toppen gennem hele 2014 forsøger jeg med en lidt anden tilgang.

Og rent faktisk er der et mål, men det er først i 2015. Der vil jeg gerne give VM i Rogaining et forsøg. Det er 24 timers orienteringsløb, hvor posterne må opsøges i valgfri rækkefølge. Det er i to-personers hold. Det ligger lige til højrebenet for en orienteringsadventureultratrailløber. Så en del af mine aktiviteter i år kommer jo så alligevel til at fungere som en slags forberedelser til det løb.

Terræntypen til VM Rogaining 2015

Terræntypen til VM Rogaining 2015

Og på lidt længere sigt kunne det være spændende at give Barkley Marathons et forsøg. Jeg kan ikke helt forstå at det skal være så svært at komme igennem. Men desværre er det nok også det der holder mig lidt tilbage. For tænk at bruge så meget krudt på noget som næsten med sikkerhed ender i en DNF!

Lige nu indeholder 2014 lidt blandet:

I arrangørrollen:

Trailcamp – i samarbejde med Simon Grimstrup og Topas Travel afvikler jeg tre vildmarks trailcamps i det midtjyske. Fokus på læring, hygge, flot natur, voldsomme bakker og meget mere.
LøberejserTopas Travel udbyder i 2014 løberejser hvor jeg har sagt ja til at være guide på i hvert fald en af turene
Julsø Rundt – vi laver 2. udgave af løbet d. 30/8. Stadig med det mundrette navn Montane Lakeland 50 DK – Julsø rundt. Men i år er der også en 30 km.
Et løb mere på tegnebrættet. Men det bliver nok først afviklet første weekend i marts 2015 (så kan du notere det i kalenderen). Noget med bakker, men ikke flere end at alle kan være med. Og et løb i et format som ikke tidligere er set i DK

Foredrag

Pt. er jeg booket til at skulle holde foredrag for Viborg AM og Aarhus Fremad. Flere kommer forhåbentlig til. Håber jeg ad den vej kan være med til at sprede lidt lyst til at prøve grænser af. Eller blot til at komme op af sofaen.

Løb

Thy trail marathon – et fedt løb, og godt til at hjælpe formen på vej
Fyr til Fyr –  nyt for mig. Men ser ud til at være en fin rute
Nordisk Extrem Maraton – ny makker, Jacques Dehnbostel, men kendte omgivelser. Der er udlovet en præmie til dem der slår os på X70. Så der er da noget at træne frem mod!!
Thy Ultra Trail – spændende at se hvad de har fundet frem til os
Et bjergløb – lige nu ligner det at det bliver Sweden Sky Race 24 i midten af juli. Et løb der foregår i natur der ligner VM i Rogaining 2015.
Måske et adventurerace. De er jo bare sjove at være med i. Og man kommer ikke i ringere form af at køre dem.
Himmelbjergegnens Trailserie – Spændende ruter, og god konkurrence
Nordkredsens Vinterlangdistance – Super træningsmulighed for os med trang til orienteringsløb i vintermånederne
NightChamp – Super orienteringstræning med pandelampe
Orienteringsløb. Der kommer flere på listen end Vinterlang og NightChamp, har bare ikke lige besluttet hvilke. Men det er jo sjovt at løbe orienteringsløb.
Motionsløb. Ikke nogen i kikkerten, men pludselig står jeg nok på startstregen til et eller andet.

By | 2014-01-17T11:30:19+00:00 januar 16th, 2014|Blog|Kommentarer lukket til Hva’ så?

About the Author:

Henrik har dyrket udholdenhedsidræt gennem det meste af sit liv. Det startede med orienteringsløb i 1988. I 2003 begyndte en ny periode med adventurerace. I 2010 løb han sit første ultraløb